Genoeg labels & etiketten in je voorraad?

Bij een bedrijf komt meer kijken dan een idee en een simpele uitvoering. Maar dat wist je vast al wel. Het kost veel meer werk dan je op het eerste oog misschien denkt, omdat er van alles te regelen is. De kleinste dingen zoals labels & etiketten, nfc smart tags en naamplaatjes zijn allemaal dingen die belangrijk zijn. Dus onderschat het niet, want dan kun je nog wel eens naar tegen de lamp lopen. Je kunt beter iets overschatten dat het dan alleen maar meevalt, dan denken dat het wel goed komt en dan erachter komen dat je een hoop bent vergeten.

Alles op papier

Als je nu eens begint met alles wat je nodig hebt, of je nu net een bedrijf begint of al een tijdje bezig bent, er is altijd wel weer een moment waarop de inventaris weer bijgevuld moet worden. Dus dan is het handig om dit allemaal bij de hand te hebben op papier of op een digitale versie. Als je er maar makkelijk bij kan om te zien wat er allemaal nog nodig is en wat je allemaal al hebt. Zijn er nog genoeg labels & etiketten, of moet er weer wat besteld worden? Schrijf het allemaal op, zelfs als het overbodig lijkt. Want het is immers beter om te veel informatie te hebben dan te weinig.
Labels & etiketten

Zorg dat je het bijhoudt

Je wilt niet dat alles gehaast moet worden omdat je te laat begonnen bent met het noteren wat er nog nodig is van je inventaris, dus zorg dat je in ieder geval op tijd bent. Als jij ziet dat er bijvoorbeeld iets over een paar weken wel op zal zijn, dan is het helemaal niet te vroeg om dan alweer nieuwe te bestellen. Je kan het maar beter voor zijn. Want als je labels en etiketten op zijn, dan zul je wel merken hoe veel je ze eigenlijk gebruikt. Dus zorg nu maar dat je het gewoon voor bent.

Sla in op die labels & etiketten

Dus nu weet je het, en dan moet je er dus ook wel gebruik van gaan maken. Het is niet overbodig om even goed te checken wat je weer nodig hebt. Het is ook niet overbodig om alles even goed te noteren zodat je het niet vergeet. Want het is niet erg als je iets vergeet, zolang je het maar weer terug kan vinden op in dit geval je notities.