Kunststof bakken kunnen het werk gemakkelijker maken

Wanneer je een bedrijf hebt, waar veel onderdelen te vinden zijn, dan is het wel zo fijn als je terug kunt vinden wat je zoekt. Door je spullen goed te ordenen en te sorteren, kun je ervoor zorgen dat je miinder tijd verliest en dus meer effectief kunt werken. Gebruik kunststof bakken voor de onderdelen en stapel deze zó op dat je kunt zien wat erin zit. Dat is niet alleen handig met het zoeken naar onderdelen, maar ook nog eens overzichtelijk. Je weet dan precies wat je op voorraad hebt en wat er eventueel besteld moet worden. Dat werkt pas fijn!

Kunststof bakken kunnen ook meegenomen worden

Sta je met enige regelmaat op beurzen of op de markt? Dan is het wel zo handig als je alles direct goed kunt neerzetten. Je kunt dan op je bedrijf de bakken al indelen, deze achterin je auto zetten en zó uitladen op de beurs of markt. Aan het eind van de dag laad je dan de (hopelijk) lege bakken weer in de auto en je bent snel klaar. Ook hier is het weer fijn dat je op deze manier overzicht creëert. Je kunt de kunststof bakken dan direct weer vullen en je bent klaar voor de volgende keer.

Vies of schoon, een kunststof bak kan het aan

Heb je een boeren bedrijf, dan weet je dat dat wat uit de grond komt nog wel eens pruttig kan zijn. Nog niet zo heel lang geleden werden aardappels en bollen bewaard in houten kistjes. Door het vocht dat meekomt uit de grond kunnen de aardappels en de bollen gaan rotten.  Ook de houten kratjes waren daar gevoelig voor. Want hout kan vochtig worden en dus aan kwaliteit verliezen. Dit probleem heb je niet met kunststof bakken. Wanneer je kunststof kratjes gebruikt die luchtdoorlatend zijn, blijven de producten ook nog eens langer goed. Zijn de bakken leeg? Even de hogedrukspuit erop en ze zijn weer klaar voor gebruik.

Ze zijn ook handig voor privégebruik

Heb je een grote verzameling en ben je bang dat je het overzicht kwijtraakt? Ook dan zijn kunststof bakken ideaal. Je kunt hier heel overzichtelijk je complete verzameling langspeelplaten in neerzetten. Ook wanneer je veel kleding maakt of op een andere manier creatief met textiel bent zijn deze bakken een uitkomst. Alle lapjes stof sorteer je op kleur in diverse bakken. Zo weet je precies wat je nog hebt. Maar ook in de schuur komen deze bakken prima van pas.