Je werknemers altijd tevreden houden

Misschien heb je wel een eigen zaak en heb je een aantal werknemers onder je. Of misschien ben jij wel een van die werknemers bij een groot bedrijf. Dan weet jij zelf even goed hoe belangrijk het is om gewaardeerd te worden tijdens werktijd. Daarom is het als werkgever van belang dat jij je collega’s af en toe even extra in het zonnetje zet. Dit kan je simpel doen door soms wat complimentjes te geven of door simpel weg af en toe een leuk presentje te geven. Hier een paar tips waar jij jouw werknemers ongetwijfeld blij mee zult maken.

Kerstpakket

Het is natuurlijk net kerst en oud en nieuw geweest en dat was het ideale moment of jouw werknemers een mooi kerstpakket te geven. Veel bedrijven doen dit al maar lang niet iedereen doet wat voor zijn collega’s met kerst. Een kerstpakket hoeft ook helemaal niet zo duur te zijn maar geeft wel een warm gevoel van waardering aan je collega’s. Doe er bijvoorbeeld een lekker snack pakketje in maar doe er ook wat bruikbare dingen in. Zoals een nieuwe mooie pan, waxine lichthouders etc. Als je nou niet zo creatief bent (wat heel veel mensen wel hebben) dan kan je er altijd nog voor kiezen om een cadeaubon te geven met een lekkere fles wijn bijvoorbeeld. Een cadeaubon van Bol.com is altijd wel een goed idee. Op deze website kan je letterlijk alles krijgen, van verzorging tot elektronica. Misschien een ideetje voor de volgende kerst!

Een paaspresentje

En dan als we wat verder in het nieuwe jaar zitten is het in april alweer Pasen. Een feestdag waarbij meestal ook veel bedrijven sluiten. Dit is ook weer een ideale gelegenheid om je collega’s eens te verassen met een leuk kleinigheidje. Je kunt bijvoorbeeld heel gemakkelijk paas chocolade online bestellen. Van pure chocolade tot allerlei smaken chocolade, het kan allemaal online. Ook zijn deze chocolades versierd met allemaal gezellige paasdiertjes en kleurtjes. Dus ook de Pasen is een mooie gelegenheid om een paasattentie voor je personeel te kopen. Maar het hoeft natuurlijk niet altijd alleen maar met een feestdag te maken te hebben. Als een van je collega’s een goede prestatie heeft geleverd is het natuurlijk ook altijd een goed idee om hem of haar even extra in het zonnetje te zetten. Want door goede prestaties extra te benadrukken zorg je ervoor dat de resultaten meestal alleen maar nog meer omhoog zullen gaan.