Investeer in een goede monitor!

Investeren in een monitor is een heel goed idee. Zeker als je huidige monitors een beetje verouderd zijn is dit het geld dubbel en dwars waard. Het zal een verademing zijn voor jou én je werknemers als jullie de nieuwe monitors binnen hebben. Wil je weten waarom? Lees dan deze blog. Ik zal jullie namelijk vertellen wat de voordelen zijn van een goede monitor en waarvoor dit echt handig is. En tot slot vertel ik jullie waar je deze het beste kunt aanschaffen.

Presentaties en pitches

Allereerst is een goede monitor heel fijn voor eventuele presentaties of pitches. Je wil natuurlijk, zeker als je met klanten werkt, dat alles dan vlekkeloos verloopt. Een goede monitor is daarvoor heel belangrijk. Het beeld en geluid moet optimaal zijn zodat je klant de complete focus kan leggen op de inhoud van het verhaal. Als namelijk het beeld of geluid niet goed is, kan dit heel afleidend werken. En misschien loop je dan als bedrijf wel een deal mis! Daarnaast is het ook voor binnen het kantoor zelf is het natuurlijk fijner als alles goed werkt en er geen afleidende factoren zijn als iemand een presentatie geeft.

Fijner werken

Daarnaast is het fijner voor de werknemers om te beschikken over goede monitors. Als je werkt op een laptop kijk je al gauw een beetje naar beneden en dat is helemaal niet goed voor je houding. Een monitor staat op een standaard waardoor je recht naar je scherm kijkt. Veel beter voor je lichaam dus! Ook is een monitor groter en beschikt een goede monitor dus over goed, scherp beeld. Je werknemers hoeven dus niet met hun ogen te knijpen om kleine lettertjes te lezen en ook dat is veel prettiger.

Technische probleempjes

Tot slot voorkomt een goede monitor dat je steeds met technische problemen zit. Een goede monitor werkt namelijk snel en soepel. Je zal dus geen last hebben van stotterend beeld, vastlopende programma’s, enzovoort. Dit scheelt weer tijd en een heleboel irritatie, wat in geval van klanten maar ook van gewone werknemers een groot voordeel oplevert. Daarnaast hoeft er niet steeds een technische professional te komen om de problemen op te lossen en dat bespaart geld. Een goede monitor bespaart kortom veel geld, tijd en moeite!

Azerty

Ook zou ik jullie nog vertellen waar je het beste een monitor kunt aanschaffen. Op de website van Azerty kan je heel makkelijk verschillende monitors vergelijken. Daarnaast kunnen ze je hierbij helpen, als je het toch lastig vindt. Je kan aangeven waarvoor je de monitor precies nodig hebt en wat het budget is, en dan kiezen zij de beste voor je uit. Het is dus een investering, maar het is het zeker waard!