Beste ideeën voor bedrijfsuitjes

Voor elk bedrijf is het belangrijk dat er een goede en positieve sfeer is, zowel tussen de werknemers zelf als de werknemers en de managers. Een goede strategie voor teambuilden is natuurlijk altijd een bedrijfsuitje weg. Maar wat zijn de beste en leukste opties voor een bedrijfsuitje? In dit artikel bespreken we de beste ideeën voor bedrijfsuitjes. We hebben het in dit artikel zowel over bedrijfsuitjes die een dag duren als meerdaagse bedrijfsweekenden. Een goed bedrijfsuitje moet zowel leuk zijn als een functie hebben voor het team en het bedrijf.

Survivalweekend

Een survivalweekend is een klassiek idee voor een bedrijfsweekend weg. De grote voordelen zijn natuurlijk dat samen zwoegen, survivalen en taken uitvoeren een fantastische manier van teambuilden is. Maar houd er wel rekening mee dat sommige mensen dit liever niet gaan doen of fysieke beperkingen hebben waardoor ze niet mee kunnen doen. Een lichte versie van hetzelfde idee is een kampeerweekend. In plaats van een zwaar weekend kan het hele team gewoon lekker rondom een kampvuur zitten, banden opbouwen en van de natuur genieten. Een dergelijk weekend is natuurlijk ideaal voor in de zomer

Fietstocht

Het klinkt misschien wat oubollig maar een fietsvakantie kan ook een fantastische manier zijn om met het team een band te bouwen. Het kan een paar dagen kamperen en fietsen in de natuur zijn. Voor fietsen kun je naar een fietsenwinkel Apeldoorn als iemand deze nodig heeft.

Gokarten

Dit is een fantastisch idee voor een bedrijfsuitje van slechts een dag. Met de populariteit van Max Verstappen momenteel is Gokarten erg populair aan het worden. En wat is er nou leuker dan rond het circuit scheuren en te proberen een snellere tijd neer te zetten dan je collega’s. Na het karten kun je met alle collega’s samen wat gaan eten. En dit brengt me bij het laatste idee van een bedrijfsuitje dat ik wil bespreken.

Borrel en stappen

Dit klinkt misschien wel heel standaard maar een bedrijfsborrel met daarna een avond stappen is een fantastisch idee voor een bedrijfsborrel. De reden hiervoor is dat een dergelijke avond stappen waar iedereen een drankje drinkt iedereen wat losser maakt. Het kan een verademing zijn om die lastige manager die je intimiderend vindt dronken en blij te zien dansen op de dansvloer. Ik weet zelf nog heel goed dat ik onze bedrijfsleider zag dansen en alhoewel ik hem daarvoor altijd intimiderend vond zag ik hem plotseling in een heel ander licht.